Tuesday, February 7, 2012

berjalan bersama hubby saya !

okey, ni aku nak cite .. haha jumaat tu shah cuty aku dengan dye g jogging ,first time dye ajak . nak kurus kot . haha .sampai kuln 11, then sembhyg jumaat . kul 2 g jalan klcc.pusing satu klcc. sekali jumpe kedai sony lepak situ . tengok cite . then aku nak g kedai adek zara . dari jauh macam dye , dekat dekat .orang lain . budak tu usha pelik jea . haha . malu siot ! shah pergi beli roti boy , makan , and tengok wayang cite journey 2 . memang best gile ! dalam wayang perh sejuk . haha . tapi kiteorang tak buad bukan bukan . syok tengok cite tu . then take picture. jalan jalan pergi beli baju . cari dekat hari hari, giant, jusco,careffore . tak de langsung =_='
penad cari sampai lenguh kaki . then singgah mcd .makan jap. borak borak . . jalan lagi . tahu tak kiteorang kuar dari 7 pagi sampai kul 12.3o am . haha lame gile kan ?? then selasa . hari nie,. kiteorang pergi jalan dekat alamanda. nasib tak sesat . haha . pusing dalam tu . aku kan suke bergambar then aku amik gambar . banyak sangat . . haha .pakai nikon aku ler.. makan lagy. haha . kiteorang kuad makan . pergi tengok wayang lagi . . cite SUMPAHAN KUM KUM , sumpah seram gile. sebab banyak adegan terkejut terkejet ! haha . tak sangke my lovely hubby sanggup bawak aku jalan . walaupun ada budak tcakap bukan bukan , kiteorang tetap sngat bhagia ! kan abang ? dye cintakan aku 100% . aku pun same . aku kan suke jalan jalan. so, dye sanggup bawak . thanks a lot. i love you . tengok gambar nie .. <3

























 senget kan kepala korang haha .

No comments:

Post a Comment